Voor elk wat wils

Op de plek van de voormalige school de Zonnehof aan De Brink 2 in Raalte komt het nieuwbouwplan Raelterhof. Dit is een kleinschalig hofje met een gevarieerd woningaanbod, veel openbaar groen en ontmoetingsmogelijkheden voor jong en oud. Het open en groene karakter van de omgeving zie je ook terug in Raelterhof. Zie jij jezelf hier al wonen? Vul de woonwensen enquête in en wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Locatie

In een woning in Raelterhof heb je het beste van twee werelden. Je woont hier rustig en groen, maar hebt ondertussen ook de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. Het nieuwbouwplan Raelterhof komt in de wijk Langkamp in het zuidwesten van de woonkern van Raalte, tegenover zorglocatie De Hartkamp. Het centrum van Raalte ligt op slechts 5 fietsminuten en heeft alles te bieden op winkelend gebied, van lokale winkeliers tot bekende winkelketens. In de buurt zijn diverse basisscholen, sportverenigingen en supermarkten lopend of met de fiets makkelijk te bereiken.

Planning

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de bestemmingsplanprocedure in gang te zetten. Omwonenden zijn uitgenodigd voor een informatievond. Hun feedback op de plannen wordt meegenomen in de verdere uitontwikkeling. Naar verwachting gaan de woningen in het voorjaar van 2024 in verkoop.

Wil je op de hoogte blijven van de plannen, als geïnteresseerde of omwonende? Meld je hier aan en ontvang al het nieuws als eerste in je mail.